avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cheltuieli de judecata

am fost condamnat 4,7 ani pentru inselaciune si akuma dupa ce mi-am executat pedeapsa imi vin pe cap tot felul de oamenii ce imi cer sa achit vreo 200 de mil cheltuieli de judecata sunt curios ce pot pati in caz de nu platesc...mentionez ca nu am bunuri pe numele meu
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 11:48, 8 Iunie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E posibil ca datoriile respective sa se fi prescris.
Daca "oamenii" nu sunt executori judecatoresti, nu aveti nici o obligatie sa le dati nimic. Si daca sunt, si nu aveti bunuri pe numele dvs., nu au ce sa execute silit.
Problema intervine atunci cand o sa doriti sa va reabilitati, pt ca va trebui sa demonstrati ca ati achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie xXx2013 xXx2013 Am urmatoarea intrebare daca ma puteti ajuta, va rog: Sa zicem ca luna aceasta o persoana este condamnata 1 an cu executare, pentru o fapta de inselaciune, ... (vezi toată discuția)
Condamnare pentru 7 ani si jumatate. ce se intampla cu ratele la banca Pax_lolo Pax_lolo Buna ziua, Fratele meu a fost condamnat la 7 ani si jumatate pentru inselaciune. Problema e ca are rate la banca. Ce se intampla cu aceste rate? Se pot ... (vezi toată discuția)
Inchisoare pentru neplata cheltuielilor judiciare? aurelius67 aurelius67 Am si eu niste intrebari intr-o problema daca ma poate ajuta cineva... Am fost condamnat la 3 ani inchisoare pentru infractiunea de fals de moneda. Am fost ... (vezi toată discuția)