avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fondul de Reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fondul de Reparatii

M -am mutat de curand intr-un bloc din alt cartier si vechiul proprietar imi cere sa ii restitui fondul de reparatii,la fel si administratorul sa platesc din urma? Este corect ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:18, 3 Iunie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate nu intamplator am obtinut preturi mai mari pentru cateva apartamente pe care le-am vandut scotand in evidenta lucruri ca: lipsa restantelor catre asociatie si ale asociatiei catre furnizori, reparatii proaspat efectuate si in termen de garantie...
Si la fel de neintamplator am reusit sa cumpar cateva apartamente la pret mai mic decat altii, intreband vanzatorul si verificand daca hidroizolatia este buna, daca sunt restante la asociatie, iar asociatia figureaza cu restante si penalizari la furnizori...
Asta ca sa se inteleaga de ce cel care vinde nu trebuie sa tina in capul lui argumentele pentru pretul pe care-l cere iar vanzatorul la fel trebuie sa se intereseze, sa afle multe amanunte despre apartament, asociatie, sa stie pe ce da banii.
E bine sa stim si despre vecini cate ceva si iata un exemplu.
Doi vecini aveau apartamentele exact la fel. In unul locuia o familie de romani cu 2 copii si in celalalt o familie de rromi cu 7 copii. Romanul, discutand cu vecinul sau mai brunet, spune ca o sa-si vanda apartamentul ca cineva i-ar fi oferit deja 60 mii euro. Romul se gandeste un pic si spune ca-l bate gandul si pe el sa vanda, ca va obtine, cu siguranta cu 10 mii de euro mai mult. Nu se poate, spune romanu, ca doar apartamentele sunt la fel... Sunt ele la fel, spune brunetul, dar viitorul proprietar nu va avea vecini o familie de rromi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de cheltuieli intretinere la bloc aelemarac aelemarac 1. Daca pe lista cu consumul de apa pe luna iunie, depus in casuta postala a asociatiei de locatari, am trecut si numarul de persoane din apartament (care se ... (vezi toată discuția)
Revin cu inca o intrebare bitzic22 bitzic22 daca un locatar nu plateste fondul de reparatii nu poate vinde apartamentul? (vezi toată discuția)
Fond de rulment Benafflek Benafflek Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatorul aspect: am cumparat un ap. al carui fond de rulment, in valoare de 400Ron, a fost recuperat de ... (vezi toată discuția)