avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ca de obicei...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ca de obicei...

Art. 15, Legea nr. 295/2004 precizeaza la conditia h. "nu au săvârşit vreuna dintre contravenţiile pentru care legea prevede revocarea dreptului de procurare, deţinere sau, după caz, port şi folosire a armelor;"... este vorba de acordarea autorizatiei de arme letale. Stie cineva la ce contraventii se refera ?
Cel mai recent răspuns: ROLYU , utilizator 10:49, 4 Iunie 2011
Buna ziua, vezi art.133 si 134 din Legea 295/2004

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire viza port arma teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema.Daca o persoana a fost condamnata la doi ani cu suspendare si un termen de incercare de 4 ani,o ... (vezi toată discuția)
Buna seara un polițist din ce motiv mi-ar putea retrage avizul ... Cremeneanu Mirel Cremeneanu Mirel Buna seara un polițist din ce motiv mi-ar putea retrage avizul de port arma (vezi toată discuția)
Pot obtine permisul de port arma daca am amenzi neplatite ? Bogdan88 Bogdan88 Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)