avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... prestare servicii de pf
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

prestare servicii de pf

buna dimineata !

as dori sa ma lamuresc si eu intr-o problema : la un I.I. caen 9329 (alte activ recreative si distract ) persoanele care predau dansuri .... daca sunt PF -uri pot sa factureze lunar prestarea si incasarea fara a fi angajat cu fract de norma ? ITM are ceva inpotriva ? ca am sunat la ei spun ca conv. civile nu mai sunt valabile in codul muncii au disp de vo 10 ani si mi-au sugerat sa-i angajez cu 1 ora pe zi cum e cel mai corect din punct de vedere juridic ?mentioneaz ca activitatea lor e ocazionala in special wikendurile .
multumesc anticipat !
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
maritica balan, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare studio videochat! Robert1985 Robert1985 Buna ziua, Am un studio videochat de ceva timp si vreau sa il legalizez:D,vreau sa spun ca as pune maxim 5 6 angajati,cifra de afaceri ar fi in jur de ... (vezi toată discuția)
un sfat util sandu_valentin sandu_valentin Va solicit si eu un sfat de specialitate. Am o firma(SRL) avand cod CAEN 9329(alte activitati recreative si distractive) ;nu am angajati permanenti,iar ... (vezi toată discuția)
Srl-d dupa infiintare Lore_V Lore_V Buna ziua, Imi puteti spune ce documente trebuie depuse si la ce institutii dupa infiintarea unui SRL-D? Multumesc. (vezi toată discuția)