avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta din 2007 neexecutata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta din 2007 neexecutata

Am o sentinta data in 2007, intr-un proces cu statul roman pentru retrocedarea unui teren confiscat de comunisti. Sentinta este in favoarea mea, este specificata suma dar nu am primit nimic pina acum. (cu exceptia unor actiuni la fondul Proprietatea in valoare infima).
As vrea sa intreb cum se poate incepe demersurile la tribulalul de la Haga si ce fel de acte am nevoie, pentru recuperarea cit mai rapida a banilor.
cu multumiri,

Alte discuții în legătură

Legatar cu titlu particular catalin_c8747 catalin_c8747 Buna ziua As avea o intrebare referitoare la legatul cu titlu particular. Sint mostenitor avind aceasta calitate, testamentul fiind intocmit inaintea ... (vezi toată discuția)
Retrocedare casa si teren ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.As Mama mea a primit pin testament de la matusa ei o casa si un teren ,terenul si casa au fost confiscate pe vremea comunismului,pe teren s-au ... (vezi toată discuția)
Cine poate sa-mi explice? Tatiana44 Tatiana44 :((buna ziua, Proces cu primaria locala se accepta. Primaria Mun bucuresti face recurs. decizia: .Admite recursul. Modifică în parte sentinţa civilă ... (vezi toată discuția)