avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare casa si teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare casa si teren

Buna ziua.As Mama mea a primit pin testament de la matusa ei o casa si un teren ,terenul si casa au fost confiscate pe vremea comunismului,pe teren s-au construit blocuri.Mama mea a facut cerere de retrocedare in 2001 legea 10;Dar neavind posibilitati nu a mai continuat procesul.As dori sa va intreb putem continua procesul pentru restituirea bunurilor confiscate sua este prea tirziu.Va multumesc
Trebuie vazut stadiul demersurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor ContSters295489 ContSters295489 Bun ziua.Mama mea si matusa mea care traiesc inca au primit de la o matusa care nu a avut copii si sotul ei a murit inainte ei un testament cu doua case si ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare mostenire ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.Mama mea si matusa mea au primit o mostenire f mare de la o matusa de-a lor,doua case si cam 100ha de teren prin testament,dar toate acestea au fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare? ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.Mama mea si matusa mea au primit o mostenire f mare de la o matusa de-a lor,doua case si cam 100ha de teren prin testament,dar toate acestea au fost ... (vezi toată discuția)