avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot intra in posesia sentintei in original ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot intra in posesia sentintei in original apostilata din SUA

Buna ziua,
va rog sa ma sfatuiti cu cine as putea lua legatura sau cum as putea intra in posesia sentintei originale de divort apostilata din SUA pentru a intra in legalitate in ceea ce priveste starea civila.
Paradoxal, fostul/actualul meu sot a putut sa se si recasatoreasca din 2009 in SUA,cu toate ca in fata de statului roman mai apare casatorit, iar mie nu mi se recunoaste copia dupa sentinta americana, fiind in continuare casatorita cu un sot care la randul lui este casatorit. Asta nu este bigamie?
Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 12:14, 3 Iunie 2011
imputerniciti o persoana care sa va ridice de la instanta sentinta de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la inregistrare hotarare divort pronuntata in sua coldmountain coldmountain Buna ziua, as dori sa aflu care este procedura prin care un cetatean roman (avand si cetetanie americana) poate inregistra la starea civila din Romania ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in romania a divortului pronuntat in sua Opinca Opinca Buna, prietenul meu este cetatean american si sa casatorit in urma cu 20 ani in Romania cu cetatean roman, locuiesc in SUA. Au divortat acum 2 ani in SUA si el ... (vezi toată discuția)
Recunoastere acte emise in strainatate Marius2001 Marius2001 Buna ziua.Am emigrat acum 20 de ani impreuna cu sotia din Romania, fara sa renuntam la cetatenia romana, casatoriti fiind la momentul plecarii din tara si am ... (vezi toată discuția)