avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale date contribuabili
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

date contribuabili

Buna ziua !
Cine ma lamureste...Vreau sa aflu date financiare despre asociatul meu.
Adica daca el ca persoana fizica a avut alte venituri si care au fost alea.
Pot sa aflu aceste date cu legea dreptului la libera informare de la anaf?
Dar pe alte firme cum pot sa aflu? Tot situatii pe 2010 ma intereseaza ale aceluiasi partener.....
Daca aceste date financiare sunt libere la cerere si cum se poate face asta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai 2009 , utilizator 08:30, 8 Iunie 2011
Pentru persoane fizice nu puteti afla, pentru persoane juridice fie aveti pagina Ministerului de Finante, bilanturi(gratis), fie cereti copii dupa bilanturi de la registrul comertului(pe bani)
Informatii despre o societate si situatia financiara a acesteia puteti obtine de pe site-ul Ministerului de Finante, pe baza denumirii si judetului sau a codului unic de inregistrare fiscala.
De pe site-ul Registrului Comertului, cu ajutorul serviciului Recom online puteti obtine informatii despre societate, capital social, administratori, actionari si cota de participare detinuta de acestia, cifra de afaceri si profitul brut.
De la Registru nu se mai dau bilanturi pe 2010 era cea mai simpla forma sa zic asa adica stiam mersul lucrurilor dar la site nu ma descurc neam am tot incercat diferite variante ....si tot timpul imi soune ca am eva la cokkieee setat nu stiu cum si nu reusesc nimic.Sunt libere in formatiile sau trebuie sa iau ceva vreo aplicatie pe bani si sa instalaez in sistem.Ca nu ma dumiresc....si ce vreau eu este bilantul pe 2010. ca sa fiu explicit.
Mersi.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
Mihai 2009, utilizator
Nimeni nimic....eee si asta un raspuns si ne mai miram ca de ce nu ne vor cei din restul Europei.La noi secretul eee bine tinut.....de ce sa afle si alti despre cum poti sa rezolvi o situatie, care mi se pare mie de bun simt ,aceeea de a afla anumite date ale unei societati comerciale. Si daca se schimba regulile societatii pana afal lumea sau functionariii care traiesc de pe urma taxelor si impozitelor platite de noi astia privatii......pierdem timp inutil si timpul costa bani.
Una de la fisc de la sectorul 2 ofuscata ca de ce vreau sa aflu datele firmei ca ee secret ......ce tampita , tampita si incompetenta pe bani nostri ai contribuabililor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site firme Ionut Gogosaru Ionut Gogosaru As vrea sa creez un site in care sa public spre exemplu date despre firme Denumire Adresa si Contacte. Aceste date le iau de pe site-ul firmelor sau alte ... (vezi toată discuția)
Obtinere bilant robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Stie cineva cum se poate obtine ultimul bilant depus de o firma? de la registrul comertului mi-au zis ca imi pot da, contra cost, numai bilantul ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor alejandraa alejandraa buna...am si eu o intrebare..nu stiu daca ma poate ajuta cineva dar incerc. vreau sa plec la lucru in strainatate...am fost contactata de o firma...firma este ... (vezi toată discuția)