ContSters122901 
	    	Utilizator

ContSters122901 
	    	Utilizator	    

ContSters122901, utilizator
 ContSters122901, utilizator 	
			 helenish 
	    	Utilizator

helenish 
	    	Utilizator	    

ContSters122901 
	    	Utilizator

ContSters122901 
	    	Utilizator	    

OvidiuDanut 
	    	Utilizator

OvidiuDanut 
	    	Utilizator	    

Daca se fac presiuni asupra mea de a opri 1/3 din salariu fara hotarare judecatoreasca si refuz efectiv, ce se poate intampla? Multumesc pt raspuns.
 helenish 
	    	Utilizator

helenish 
	    	Utilizator	    

iolanda15	                   

Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)
	                    iolanda15	                   

Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)

maiasavic	                   

Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in momentul in care m-am trezit cu contul bancar blocat? la banca au spus ca nu stiu despre ce este ... (vezi toată discuția)
	                    maiasavic	                   

Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in momentul in care m-am trezit cu contul bancar blocat? la banca au spus ca nu stiu despre ce este ... (vezi toată discuția)

larisarazvan	                   

Buna ziua
intrebare:
in cazul unui titlu executoriu reprezentand un contract de credit, tertul poprit poate indisponibiliza sume de bani doar pe baza cererii ... (vezi toată discuția)
	                    larisarazvan	                   

Buna ziua
intrebare:
in cazul unui titlu executoriu reprezentand un contract de credit, tertul poprit poate indisponibiliza sume de bani doar pe baza cererii ... (vezi toată discuția)