avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inregistrare audio
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inregistrare audio

se admite o inregistrare audio intr-un proces de insoventa??? este o intregistrare intre creditor si lichidator.
Cel mai recent răspuns: ContSters200573 , utilizator 11:37, 5 Iunie 2011
S-a mai discutat pe forum. Aveti in dreapta o caseta "cautare in forum". Scrieti acolo ce va intereseaza (ex: inregistrare audio) si veti gasi mai multe raspunsuri pina va intra un jurist si veti discuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc? sotira sotira am o problema din sectiunea dreptul muncii si as dori sa stiu cum sa ajung in forum pentru a vizualiza si alte situatii in speranta ca voi regasi un subiect ... (vezi toată discuția)
Aprobare operatiuni bancare - persoane in state diferite marius19841 marius19841 Buna ziua, Spuneti-mi, va rog ... Persoana juridica romana, are un cont in euro pentru care au specimen de semnatura 3 persoane, in format A - B1 sau B2. ... (vezi toată discuția)
Lichidator bankcoop amfilofie amfilofie Buna ziua, va rog, pentru a obtine o adeverinta de venit in perioada lucrata, de la BANKCOOP (Neamt), carui lichidator trebuie sa ma adresez? Multumesc, c ... (vezi toată discuția)