avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu monori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu monori

Buna ziua,

Avand in vedere ca incepand cu luna decembrie 2010, desfacerea casatoriei se poate face si la notar sau starea civila, va rog frumos sa imi spuneti daca pot cere si bineinteles obtine divortul pe una din aceste cai tinand cont de faptul ca avem 3 copii minori. Precizez ca ambii soti suntem de acord cu divortul si am cazut de acord cu privire la custodia copiilor si pensia de intretinere a acestora.

Va multumesc,

Andrei

Cel mai recent răspuns: andrei_66 , utilizator 20:16, 7 Iunie 2011
Va multumesc tuturor din suflet !

cu stima,
andrei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediator ContSters209919 ContSters209919 Apeland la un mediator in caz de divort, se va ajunge si la judecatorie ? Se obtinand o hotarare judecatoreasca definitiva? (vezi toată discuția)
Divortul administrativ myno myno Buna ziua ! Va rog frumos sa imi spuneti dezavantajele acestui tip de divort deoarece este ceva nou si nu am informatii. Daca alegem acest tip de divort ,cum ... (vezi toată discuția)
Divrt fara proces? CostyC CostyC Salut, As dori aflu daca se poate divorta...fara proces sau fara sa implicam avocati, judecatori, etc. Mentionez ca acuala sotie si eu avem un copil impreuna. ... (vezi toată discuția)