avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiunea in evacuare intre persoane fizice.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiunea in evacuare intre persoane fizice.

Actiunea in evacuare intre persoane fizice, cate cai de atac are?
Ce art de lege?
Multumesc.
Actiunea in evacuare are legatura cu contractul de locatiune ori cu cel de comodat. Aceasta e practica in materie. Posesorul neproprietar este obligat de instanta sa paraseasca un imobil in favoarea proprietarului neposesor pe calea unei actiuni in revendicare.
Pentru a va spune daca sentinta primei instante poate fi apelata sau doar recurata ar trebui sa stim care este valoarea imobilulului revendicat.
Proprietarul are la indemana actiunea in revendicare ( actiunea in evacuarea este specifica raporturilor locative, pe cale de consecinta , o actiune ce un asemenea obiect va fi respinsa ca inadmisibila ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune revendicare si evacuare av.danabuzgau av.danabuzgau buna seara...am nevoie de un sfat in legatura cu urmatorul caz.: in baza unui cotract de vanzare cumparare autentificat la notar a fost dobandit un imobil , ... (vezi toată discuția)
Decizie de kafka. pe ce îmi pot baza contestaþia în anulare? selfdefender selfdefender Trebuie să formulez o contestaţie în anulare, dar nu ştiu unde s-ar putea încadra motivele, dintre cele menţionate în C.proc.civ. În decizia nr. ... (vezi toată discuția)
Nerespectare- hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila cryo cryo Am cumparat un imobil in 2006 si am incheiat contract de vanzare-cumparare. La cateva luni vanzatorul m-a convins sa inchei un contract de intretinere pentru ... (vezi toată discuția)