alexis45 
	    	Utilizator

alexis45 
	    	Utilizator	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

padurar2009 
	    	Utilizator

padurar2009 
	    	Utilizator	    

olgachelu 
	    	Utilizator

olgachelu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 razvi_09	                   

Bună ziua! Sunt moştenitorul unei cote de 1/4 dintr-un teren şi a pasivului legat de acesta - 4.000 lei (impozite şi alte datorii), fiind formulată în ... (vezi toată discuția)
	                    razvi_09	                   

Bună ziua! Sunt moştenitorul unei cote de 1/4 dintr-un teren şi a pasivului legat de acesta - 4.000 lei (impozite şi alte datorii), fiind formulată în ... (vezi toată discuția)

-Valy- 	                   

Buna ziua.
Bunicul meu din partea tatalui a avut trei copii - tatal meu si doua fete. In timpul vietii a facut inpreuna cu bunica un act de vindere si cump. ... (vezi toată discuția)
	                    -Valy- 	                   

Buna ziua.
Bunicul meu din partea tatalui a avut trei copii - tatal meu si doua fete. In timpul vietii a facut inpreuna cu bunica un act de vindere si cump. ... (vezi toată discuția)

ContSters173109	                   

Sunt coproprietar pe un imobil casa si teren,impreuna cu alti doi coproprietari,in cote egale de 1/3,imobil dobandit prin contract v-c,autentificat la Notariat ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters173109	                   

Sunt coproprietar pe un imobil casa si teren,impreuna cu alti doi coproprietari,in cote egale de 1/3,imobil dobandit prin contract v-c,autentificat la Notariat ... (vezi toată discuția)