avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DOSAR MEDICAL VERDE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DOSAR MEDICAL VERDE

BUNA !
stie cineva ce este cu acest dosar medical verde? trebuie sa il dea societatea viitorului angajat pentru ca acesta sa aduca fisa de aptitudini de la medicina muncii? altfel nu se mai fac analize medicale pentru angajare? cine pastreaza acest dosar verde? multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:33, 6 Iunie 2011
Este dosarul medical de angajare care , de cativa ani, inlocuieste fisa de angajare.
Se completeaza de catre angajator la primele paginii, apoi salariatul isi face analizele si cu rezultatele si cu acest dosar medical, merge la medicul de medicina muncii care completeaza fisa din interior cu specificatia apt sau apt conditionat sau inapt pentru postul pe care urmeaza sa-l ocupe in firma. Dosarul si fisa se arhiveaza la dosarul personal al salariatului, pe langa alte documente.Tot acest dosar se va folosi cand veti mai trimite salariatul la controale periodice.
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare la angajare? papic papic Buna ziua, am nevoie de ajutor nu stiu axact care sunt actele necesare pentru angajare, mai precis ma refer la adeverinta medicala este valabila o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Afecteaza depresia la angajare? oana205 oana205 Buna ziua, Prietenul meu, in urma unei tragedii, a intrat in depresie si a fost la psihiatru. I s-au dat antidepresive. Acum figureaza in sistem cu depresie. ... (vezi toată discuția)
Fisa medicala Corina-Elena 71 Corina-Elena 71 Am voie sa fac copie xerox fiselor medicale ale pacientilor la cererea angajatorului pentru a fi verificate de acesta ? (vezi toată discuția)