avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchirere auto?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchirere auto?

Buna as vrea sa fac un contract de inchiriere al autoturismului meu personal .. lucrez la o firma de distributie pe autoturismul propiu si trebuie sa facem acel contract. Problema este ca Cartea de identitate a masini "actele" sunt pe numele tatalui meu care a decedat acuma 4 ani. Masina este luata prin banca credit bancar . am achitat jumate mai e jumate pe 10 ani luata in 2007.

Cum pot proceda sa fac acel contract Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:41, 6 Iunie 2011
Mergeti la uin notar public si o sa va spuna el si ce acte sa aduceti si cum sa fie intocmit si cine trebuie sa il semneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchirere auto? alin1980 alin1980 Buna as vrea sa fac un contract de inchiriere al autoturismului meu personal .. lucrez la o firma de distributie pe autoturismul propiu si trebuie sa facem ... (vezi toată discuția)
Masina luata prin banca schimbare propietar? alin1980 alin1980 Buna ziua sper sa ma puteti ajuta.. In 2007 am Luat un Logan prin banca A fost achizitionat pe numele tatalui meu cartea de identitate a masini e pe numele ... (vezi toată discuția)
Acte iesire din tara cu autoturismul tatalui geotibi geotibi Buna ziua, Intentionez sa ies cu autoturismul tatalui in afara tarii (autoturismul este luat prin credit NU leasing, deci el apare ca proprietar pe cartea ... (vezi toată discuția)