avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Condominiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Condominiu

Buna ziua,
va rog frumos sa ma lamuriti cu un aspect legat de condominiu. De curand s-a infundat iar conducta de canalizare comuna , s-a facut sedinta cu Presedintele asociatiei, si s-ar fi hotarat sa se faca scurgeri separate pe tronsoane ( blocul are locuinte de doua camere, trei si patru camere si fiecare tronson are scurgerea sa), dar se infunda datorita nesimtirii locatarilor ( s-au gasit pulovere, saci de hartie, chiloti, etc.)
Problema este ca eu am scurgere separata de cand s-a dat blocul in folosinta facuta de catre constructor. Am intrebat-o pe Presedinta asociatiei de proprietari daca mie mi se infunda scurgere o sa dea toti locatarii banii pentru reparatie; a ocolit raspunsul
Inteleg sa contribui la reparatii in spiritul Legii 230 daca se defecteaza instalatia de apa, caldura care sunt comune,
Intrebarea mea este daca sunt obligat sa platesc pentru ceva ce nu folosesc
Daca aveti scurgere separata pana in caminul de dincolo de limita de proprietate a blocului nu trebuie sa contribuiti cu nimic la reparatia sau separatia partilor comune ale vecinilor dvs. de scara.Atrageti atentia administratorului sa nu va treaca la plata pentru ca nu doriti sa platiti nici un leut.Daca nu vrea sau nu intelege ceea ce trebuie facut vorbiti si cu presedintele. La noi la asociatie daca cineva spune: domnisoara draga incepand cu data de azi sunteti obligata sa faceti asa... administratora executa fara sa comenteze.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi iese wc-ul in casa! ralucarrie ralucarrie Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
Reparatii la instalatia de canalizare din subsolul blocului marinsandu marinsandu Buna seara! Va rog sa ma scuzati daca sunt prea insistent cu problemele pe care le ridic ,dar traiesc intr-o comunitate imposibila, nu din cauza neajunsurilor ... (vezi toată discuția)