avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... bar la parterul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

bar la parterul blocului

Buna seara
Am urmatorea problema. Pana de curand la parterul blocului a functionat o alimentara (spatiul a fost comercial de la inceput cred). Alimentara a dat faliment iar proprietarul spatiului la inchiriat din nou. Problema este ca in acest moment se amenajeeaza un bar.
firma care amenajeaza barul si urmeaza sa isi desfasoare activitatea in acest spatiu nu a cerut acordul proprietarilor direct afectati (adica cei de la etajul unu)
Va rog sa imi raspundeti, daca aveti bunavointa, la urmatoarea intrebare:
Pentru deschiderea si inregistrarea acestui punct de lucru (ca si bar) este necesar acordul vecinilor? daca da, puteti va rog sa indicati legea care obliga la acest lucru?
Multumesc anticipat
Dan
Cel mai recent răspuns: getatm , utilizator 22:03, 7 Iunie 2011
Este necesar acordul asociatiei de proprietari si a vecinilor, conform Legii 230/2007.
Formularul care ar trebui completat si semnat de proprietari il gasiti la acest link:
[ link extern ]
buna seara nu stiu nr legii dar stiu la ce se refera.Este OBLIGATORIU ACORDUL tuturor locatarilor n u numai al celor de la et 1- AL TUTUROR- Pe net puteti afla si nr legii si la ce se refera . o seara buna 1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru Kapy Kapy Buna seara, Pentru deschiderea unui punct de lucru este nevoie de acordul vecinilor daca spatiul este la parter si cu iesire din strada (dar am vecini in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuim intr-un bloc la et 2, iar la parter sub noi ... RC1985 RC1985 Buna ziua, Locuim intr-un bloc la et 2, iar la parter sub noi s-a deschis un bar. Cum se interpreteaza ce este prevazut la Art. 40 din legea 168/2019 legat ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor marinica12 marinica12 Subiect: Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor Avem o problema locuiesc la etajul 3 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din ... (vezi toată discuția)