avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare casa

La intabularea casei (construita cu autorizazie de constructie pe teren intravilan) se constata ca terenul este extravial desi pe toate actele precedente( incusiv C.F de intabulare a terenului ) terenul rezulta intravilan.
Cui sa ma adresez pentru cazul ivit ,vazand ca au trecut mai mult de 15 zile de la data inscrisa pe actul de intabulare?
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 14:46, 10 Iunie 2011
Pe Certificatul de urbanism si pe Autorizatia de construire trebuie sa fie inscris ca regimul juridic al terenului este intravilan.
Depuneti cate o copie a acestor documente la Oficiul de Cadastru, cu document oficial, inregistrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancpi Leordeanu Leordeanu La intabularea casei,terenul nu mai rezulta intravilan ci extravilan desi am intabulare de intravilan conform PUG eliberata de ANCPI . Cum se procedeaza in ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa pe teren extravilan Leordeanu Leordeanu ce conditii trebuie indeplinite pentru ca o constructie cu utilizare casa de locuit,poate fi intabulata pe teren extravilan? (vezi toată discuția)