avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reclamatie avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reclamatie avocat

va rog sa-mi spuneti cum se face plangere la barou contra unui avocat care m-a indrumat pe cai gresite si m-a plimbat cu procesul ani de zile mi-a spus ca o sa castige procesul mi-a cerut onorariu dar nu mi-a dat chitanta a introdus dosarul la o alta judecatorie in raza careia nu ma aflam si dosarul nu se putea judeca a mers pe o cale gresita desi cred castia ca nu o sa se rezolve nimic dar el aincercat acelasi lucru la doua instante poate se rezolva la una din ele in postarile anterioare aflati despre ce este vorba VAROG SA MA AJUTATI SA-MI RECUPEREZ BANII PIERDUTI CU ACEST PROCES
Cel mai recent răspuns: tincaioana , utilizator 10:35, 9 Iunie 2011
Pei si cum ati facut , mai exact si in detaliu va rog pt ca altfel umplem pagini de forum de pomana . Ce fel de actiune a fost ? Ce fel de acte a depus pe instanta? La cererea introdusa pe acea instanta de care ati pomenit trebuia sa fie si o delegatie avocatiala anexata altfel nu era primita de catre instanta, sau a facut cererea in numele dvs si semanta de dvs si numele lui nu apare nicaieri ??

Mai multe detali va rog ca din ce ati scris pana acum clar nu vedeti banii inapoi si de fapt nici nu puteti demonstra in lipsa chitantei ca i-ati dat bani.
nu am semnat nici uncontract cu el la dosar exista imputernicire avocatiala de chitanta nici nu se pune problema nu a emis si mai mult nu alucrat cum trebuie m-a pus pe drumuri 2ani afost un proces de succesiune pe care l-am adus in instanta la sfatul avocatului Tatal meu unicul fiu al bunicilor decedati a vrut sa-mi treaca mie proprietatea iar pt asta am cerut sfatul unui avocat care ne-a indrumat la tribunal nu l-a notar ca-i mai ieftin si mai bine ADICA M-A FACUT PE MINE IN PROCES RECLAMANT IAR PE TATA PARAT TATAL SA RENUNTE LA DREPTUL LUI DE UNIC MOSTENITOR SA- MI CEDEZE MIE PROPRIETATEA IN SCHIMBUL INVESTITII LOR PE CARE EU LE-AM FACUT IN GOSPODARIE SI ATUNCI INSTANTA IMI DA DA MIE DREPTUL LA MOSTENIRE DIRECT DE LA BUNI ADICA VOI DEVENI EU MOSTENITOR dosarul a fost inaintat de av intr-o alta localitatea decat cea care trebuia adica peo alta raza in aceast lucra avocatul INFATISAREA A AVUT LOC SI INSTANTA A HOT CA ACEST DOSAR ESTE RESPINS SI TRIMIS LA JUDECATORIA DE CARE APARTINE SATUL MEU ACOLO DUPA MAI MULTE INFATISARI SI TAXA DE TIMBRU PLATITE S-A SOLUTIONAT CA PROCESUK FIIND FARA CALITATE PROCESUALA ACTIVA atunci av a facut recurs pentru faptul ca instanta nu ainteles ca gospodaria este renovata de mine si ca eu cer drepturile mele si nu ce a lasat bunicul si ca tatal meu este de accord sa-mi lase mie tot ASA SUNA RECURSUL PT CARE AM PLATIT ALTA TAXA DAR SI ACCESTA AFOST RESPINS si s-a gandit nenea avocat ce s-a gandit pana a ajuns la concluzia ca trebuie alt proces in care tata e reclamant si eu parat si ca el in calitate de unic mostenitor vrea sa i se recunoasca acest drept si sa madespagubeassca pe mine si iar am primit citatie si iar trebuia sa platesc alta taxa si NE-A SUCIT SI NE-A INVARTIT PROFITAND DE FAPTUL CA SUNTEM NESTIUTORI IN ALE DREPTULUI PANA AM RENUNTAT ADICA NU M-AM INFATISAT NICI EU SI NICI TATA ULTERIOR AM AFLAT CA CEL MAI SIMPLU ERA PRIN NOTAR TATA DESCHIDEA SUCCESIUNEA DUPA BUNICUL DEVENEA EL MOSTENITOR APOI IMI DONA MIE DAR AM PATIT-O ACUM CESA FAC CU ACEST AVOCAT PT AM RECUPERA MACAR O PARTE DIN BANI PT O SUCCESIUNE LA NOTAR ajutooooooor VA MULTUMESC CA AVETI RABDARE CU MINE UN SIMPLU TARAN
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
tincaioana, utilizator
tincaioana a scris:

nu am semnat nici uncontract cu el la dosar exista imputernicire avocatiala de chitanta nici nu se pune problema nu a emis si mai mult nu alucrat cum trebuie m-a pus pe drumuri 2ani afost un proces de succesiune pe care l-am adus in instanta la sfatul avocatului Tatal meu unicul fiu al bunicilor decedati a vrut sa-mi treaca mie proprietatea iar pt asta am cerut sfatul unui avocat care ne-a indrumat la tribunal nu l-a notar ca-i mai ieftin si mai bine ADICA M-A FACUT PE MINE IN PROCES RECLAMANT IAR PE TATA PARAT TATAL SA RENUNTE LA DREPTUL LUI DE UNIC MOSTENITOR SA- MI CEDEZE MIE PROPRIETATEA IN SCHIMBUL INVESTITII LOR PE CARE EU LE-AM FACUT IN GOSPODARIE SI ATUNCI INSTANTA IMI DA DA MIE DREPTUL LA MOSTENIRE DIRECT DE LA BUNI ADICA VOI DEVENI EU MOSTENITOR dosarul a fost inaintat de av intr-o alta localitatea decat cea care trebuia adica peo alta raza in aceast lucra avocatul INFATISAREA A AVUT LOC SI INSTANTA A HOT CA ACEST DOSAR ESTE RESPINS SI TRIMIS LA JUDECATORIA DE CARE APARTINE SATUL MEU ACOLO DUPA MAI MULTE INFATISARI SI TAXA DE TIMBRU PLATITE S-A SOLUTIONAT CA PROCESUK FIIND FARA CALITATE PROCESUALA ACTIVA atunci av a facut recurs pentru faptul ca instanta nu ainteles ca gospodaria este renovata de mine si ca eu cer drepturile mele si nu ce a lasat bunicul si ca tatal meu este de accord sa-mi lase mie tot ASA SUNA RECURSUL PT CARE AM PLATIT ALTA TAXA DAR SI ACCESTA AFOST RESPINS si s-a gandit nenea avocat ce s-a gandit pana a ajuns la concluzia ca trebuie alt proces in care tata e reclamant si eu parat si ca el in calitate de unic mostenitor vrea sa i se recunoasca acest drept si sa madespagubeassca pe mine si iar am primit citatie si iar trebuia sa platesc alta taxa si NE-A SUCIT SI NE-A INVARTIT PROFITAND DE FAPTUL CA SUNTEM NESTIUTORI IN ALE DREPTULUI PANA AM RENUNTAT ADICA NU M-AM INFATISAT NICI EU SI NICI TATA ULTERIOR AM AFLAT CA CEL MAI SIMPLU ERA PRIN NOTAR TATA DESCHIDEA SUCCESIUNEA DUPA BUNICUL DEVENEA EL MOSTENITOR APOI IMI DONA MIE DAR AM PATIT-O ACUM CESA FAC CU ACEST AVOCAT PT AM RECUPERA MACAR O PARTE DIN BANI PT O SUCCESIUNE LA NOTAR ajutooooooor VA MULTUMESC CA AVETI RABDARE CU MINE UN SIMPLU TARAN
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
tincaioana, utilizator

Alte discuții în legătură

Avocat: nu am primit chitanta sandu milica sandu milica buna avocatul meu nu mia dat chitanta pt urmatoarele procese : incredintare minor, program vizita minor,apel dupa care primul proces si program vizita minor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am și eu următoarea speța: in noiembrie 2021 am ... Allexa8 Allexa8 Buna ziua, Am și eu următoarea speța: in Noiembrie 2021 am apelat la serviciile unui avocat, s-a întocmit contract de asistenta juridică, mi s-a emis o ... (vezi toată discuția)
Succesiune tincaioana tincaioana tatal meu vrea sa i se recunoaca statutul de unic mostenitor al bunicilor si este de acord sa ma despagubeasca pe mine (fiul sau) pt toate investitile facute ... (vezi toată discuția)