buna ziua,avem un proces pe rol din octombrie 2010.voi mai putea beneficia de ajutor public judiciar,intr-un alt proces pentru iesire din indiviziune(terenuri).cind?,daca se mai poate?si in ce conditii,daca sunt.va multumesc.
in procesul pe care il avem nu am platit taxele de judecata in procent de 50%.expertizele noi le-am platit.acum vrem sa deschidem proces de iesire din indiviziune pe terenuri.e vorba de cel putin 20 de loturi,si nu ne permitem expertiza topo ar fi pe putin 150 milioane,sunt sigura daca la expertiza care am avut-o la casa si curte am platit 15 mil.cum am putea face daca nu primim ajutor judiciar?suntem 5 parti,din care 3 nu vor sa iasa...nu ne dau voie,sustin ca e a lor totul!astept sfaturi.va multumesc
Ajutorul judiciar de care puteti beneficia in cursul unui an este suma corespunzatoare a 12 salarii minime nete, prevazute de legislatie in cursul anului respectiv. Asadar, limitarea este in ceea ce priveste suma nu si in ceea ce priveste numarul dosarelor.
...da,ar acoperi ceva destul de bine,exista vreo forma de a iesi doar eu din indiviziune?sau ei pot fi obligati sa contribuie la plata expertizei?nu am cum altfel..macar la plata expertizei.astept pareri si forme de rezolvare.
Salarii neplatite
aliceee
Buna ziua. Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: Pana de curand (22.06.2012) am lucrat la o firma de pariuri sportive care se pare ca a uitat ca ... (vezi toată discuția)