avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen grefier
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen grefier

salut! si eu ma numar printre norocosii admisi la examenul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la tribunalul ilfov. Stie cineva daca este necesara fisa medicala la angajare(nu toate instantele o cer).
[editat de admin]
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: marione , utilizator 17:15, 17 Iunie 2011
Salutari,
Ti-am trimis mesaj privat acu cateva zile, nu stiu daca l-ai vazut.
Tot ce stiu si eu e ca actele de la dosar sunt suficiente si ca trebuie sa ne prezentam pe 1 iulie. Mie asa mi-au zis.
salut!multumesc pentru informatii.Asa am auzit si eu, iar daca va fi necesara fisa medicala ne vor trimite ei la o clinica,cu care au incheiat contract.
Eu nu sunt din bucuresti si mai caut o fata cu care sa locuiesc avand in vedere ca se zvoneste ca nu s-ar mai deconta chiriile(dar deocamdata e doar zvon).Daca ai ceva cunostinte ti-as multumi daca m-ai putea ajuta.
Iti trimit acum mesaj privat cu id-ul meu de mess k sa vb acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au început înscrierile ºi pentru admiterea la sng zz-man zz-man Cei care au studii superioare juridice şi sunt interesaţi să fie grefieri pot citi mai jos detalii despre admiterea la ªcoala Naţională de Grefieri. ... (vezi toată discuția)
Analize gratuite la clinica privata Ghiuldan Ghiuldan salutari, Va rog sa imi spuneti si mie ce imi recomandati sa fac in urmatoarea situatie. Trebuie sa-i fac copilului ( un an si o luna ) un exudat faringian si ... (vezi toată discuția)
Protejarea datelor din fisa medicala abs2010 abs2010 Buna ziua , Am mai postat pe forum si astazi am vazut mesaj similar - eu sunt implicat intr-un proces de divort cu incredintare minor cu o instanta ... (vezi toată discuția)