Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

~ final discuție ~
 claudelmai82	                   

Daca accidentez o persoana sub influenta bauturilor alcoolice, care trece pe loc nepermis, la ce infractiune ma incadrez?
E posibil sa nu fiu trimis in ... (vezi toată discuția)
	                    claudelmai82	                   

Daca accidentez o persoana sub influenta bauturilor alcoolice, care trece pe loc nepermis, la ce infractiune ma incadrez?
E posibil sa nu fiu trimis in ... (vezi toată discuția)

dragos1988	                   

buna seara, 
acum 2 luni am lovit un pieton  care traversa neregulamentar din partea dreapta spre stanga a directiei mele de mers!pietonul avea o concentratie ... (vezi toată discuția)
	                    dragos1988	                   

buna seara, 
acum 2 luni am lovit un pieton  care traversa neregulamentar din partea dreapta spre stanga a directiei mele de mers!pietonul avea o concentratie ... (vezi toată discuția)

raduraducu2008	                   

prietenul meu a fost accidentat de o masina. in urma procesului verbal de constatare cauzelor produceri accidentului a reiesit ca a fost vina lui, netraversand ... (vezi toată discuția)
	                    raduraducu2008	                   

prietenul meu a fost accidentat de o masina. in urma procesului verbal de constatare cauzelor produceri accidentului a reiesit ca a fost vina lui, netraversand ... (vezi toată discuția)