avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Solduri la furnizori si clienti
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Solduri la furnizori si clienti

Buna ziua
am preluat o firma care in afara de balanta sintetica nu are nimic,dar care in contul 401 si 411 au solduri foarte mari.Nu am nici un analitic.Nu stiu cine sunt acesti furnizori si clienti si nici nu pot sa aflu.Trag aceste solduri dupa mine de mai mult de 3 ani.Ce pot sa fac sa scap de aceste solduri.Administratorul spune ca nu le va mai recupera si nici nu va mai plati.
va multumesc mult pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 14:03, 17 Ianuarie 2015
Pot fi trecute pe cheltuieli nedeductibile respectiv venituri impozabile. In aceasta faza 99% din administratori spun sa fie lasate sumele in solduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizori neachitati barta_andras barta_andras Buna ziua, sunt contabil de putina vreme la un SC si uitandu-ma peste balanta am gasit cativa furnizori neachitati din 2012-2013. In realitate datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Creante si furnizori iulia53 iulia53 AM preluat de curind o societate,dar am mici problem cu soldurile la 411 si 401 din Balanta.Situatia este urmataorea:-LA ct.411 am citva clienti neincasati din ... (vezi toată discuția)
Posibil faliment sau ...nu LAURA_79 LAURA_79 Sunt unul dintre asociati unei SRL care la finele anului 2009 are urmatoarele solduri in balanta sintetica: cont101=credit=200 cont 106=credit=11054 cont ... (vezi toată discuția)