Iulia Banu 
	    	Avocat

Iulia Banu 
	    	Avocat	    

ContSters60274 
	    	Utilizator

ContSters60274 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 auraneg	                   

DACA INAINTE DE A FII EXECUTAT SILIT TU AI DOMAT PROPIETATEA UNEI PERSOANE CREDITORUL POATE CERE ACTIUNE REVOCATORIE?(PAULIANA) (vezi toată discuția)
	                    auraneg	                   

DACA INAINTE DE A FII EXECUTAT SILIT TU AI DOMAT PROPIETATEA UNEI PERSOANE CREDITORUL POATE CERE ACTIUNE REVOCATORIE?(PAULIANA) (vezi toată discuția)

Consilier juridic Dana Maxim	                   

Cum se procedeaza in cazul in care fata de un debitor s-a inceput executarea silita, dar  acesta refuza sa achite debitul si incearca sa se sustraga ... (vezi toată discuția)
	                    Consilier juridic Dana Maxim	                   

Cum se procedeaza in cazul in care fata de un debitor s-a inceput executarea silita, dar  acesta refuza sa achite debitul si incearca sa se sustraga ... (vezi toată discuția)

doinita234	                   

buna seara, am nevoie urgent de ajutorul dumneavoastra...
Intrebarea mea este daca poate fi atacat un contract de vanzare cumparare  in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
	                    doinita234	                   

buna seara, am nevoie urgent de ajutorul dumneavoastra...
Intrebarea mea este daca poate fi atacat un contract de vanzare cumparare  in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)