avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare judecatoreasca gresita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare judecatoreasca gresita

am primit de la tribunal hotararea judecatoreasca definitiva dar sunt scrise gresit numerele parcelelor de teren. Cum se pot indrepta aceste greseli si cat timp dureaza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:04, 22 Iulie 2008
La mine, toate mesajele apar la fel de bine, fără pătrăţele şi fără a ieşi în relief, astfel că disfuncţia constatată este la tine pe PC nu pe site... Ţin să precizez că toate mesajele mele au diacritice şi până acum nu s-a plâns nimeni ... dar, cum în toate există un început, dacă este o problemă, mă voi conforma. ;)
Nu cred ca este la mine, pentru ca mai sunt mesaje scrise cu diacritice pe care le văd bine ... dar asta este ... scuze daca te-am supărat cu acest mesaj :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala in redactarea sentintei robertvoicu robertvoicu am primit o sentinta (iesire din indiviziune)redactata gresit.am inteles ca se depune o cerere in instanta.exista un termen pentru depunerea acesteia? (vezi toată discuția)
Indreptare eroare incheiere de sedinta Nina1 Nina1 Buna ziua, In incheierea de sedinta s-au strecurat erori in sensul inexactitatii celor relatate in cadrul sedintei publice la termenul de proces si omiterea ... (vezi toată discuția)
Termen recurs in cazul erorilor materiale din hotarare Ardox Ardox In hotararea instantei de fond s-au strecurat doua erori materiale, respectiv [b]numarul dosarului[/b] si [b]sectia[/b] tribunalului pe rolul caruia s-a aflat ... (vezi toată discuția)