avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diploma de licenta n-a fost eliberata - consecinte la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diploma de licenta n-a fost eliberata - consecinte la locul de munca?

Buna seara,au trecut 2 ani inca nu am primit diploma de licenta,(am absolvit USH nu e un secret ptr nimeni,scandalul a fost mediatizat incepand cu 2009)intrebarea mea este,din moment ce eu nu pot prezenta diploma la locul de munca si am fost trecuta pe post de studii superioare in baza adeverintei emisa de universitate,adeverinta care are valabilitate de 12 luni ceea ce inseamna ca deja a expirat de un an ,care pot fi consecintele mele la locul de munca din punct de vedere legal?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana Oancea , Consilier juridic 21:18, 10 Iunie 2011
Va duceti la facultate si solicitati diploma de licenta. Daca nu este gata trebuie sa va scrie pe adeverinta ca aceasta este valabila pana la eliberarea diplomei de licenta. De obicei, la toate universitatile din tara, diplomele se elibereaza dupa aproximativ 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea unei adeverinte de licenta OanaTurtoi OanaTurtoi Buna ziua! Pentru intelegerea celor 2 intrebari, as dori sa fac mici precizari: intre anii 2006-2009 am urmat si absolvit cursurile unei facultati din cadrul ... (vezi toată discuția)
Absolvent ush angajat pe baza adeverintei gabriellungu gabriellungu Am absolvit USH , facultatea de psihologie 2009, nu am primit diploma, am fost angajat cu studii superioare la primarie pe baza adeverintei si acum imi cer ... (vezi toată discuția)