avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calomnie din partea soacrei pentru nora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calomnie din partea soacrei pentru nora

Buna ziua!
Va scriu datorita unui motiv cu care ne-am obisnuit toate femeile la inceputul casatoriei.
Bineinteles , dupa nunta voi sta la socrii. Cum e de asteptat am facut tot posibilul sa ma inteleg bine cu acestia, astfel ca i-am ajjutat de cate ori au cerut si nu numai, le-am cumprata ce si-au dorit etc. Ei bine, ulterior ne-au cerut bani si imprumut. Cand am aflat ca au reusit sa stranga banii si i-am cerut inapoi a inceput cosmarul. Din acel moment ori de cate ori trec pe langa sau chiar si in fata ma barfesc, ma jignesc, se iau de mine, e lucrurile mele, imi iau lucrurile din camera iitorului sot... nu e NORMAL. Asadar, toate acestea au o limita. As dori sa stiu daca in cazul in care ii dau in judecata pentru insulta si calomnie am sanse de castig.
Precizez ca acestia au construit ilegal si fura curent electric: in aceasta situatie le pot face ceva?
Cu respect!
Cel mai recent răspuns: maria31 , utilizator 14:44, 27 Iulie 2008
romascanu a scris:

" asa o alint eu, pentru ca barbatul meu ii zice maica-mi "onorata de mă-ta"

:)) Rad pentru prima data pe ziua de astazi. Imi place apelativul...Te admir pentru curajul de a o lua de la capat (pe langa inteligenta). Imprastie din curajul tau si celor din comunitate:D
avocat_eva_carbunaru a scris:

romascanu a scris:

" asa o alint eu, pentru ca barbatul meu ii zice maica-mi "onorata de mă-ta"

:)) Rad pentru prima data pe ziua de astazi. Imi place apelativul...Te admir pentru curajul de a o lua de la capat (pe langa inteligenta). Imprastie din curajul tau si celor din comunitate:D

Venind vorba de soacra, eu o strig cuconita cand sunt in toane bune si cand ma supar pe ea, cucoana. Convietuim de 25 de ani si inca nu ne-am omorat una pe alta. Cel maI inteligent cedeaza,
:thumbup:Am inceput duminica cu bine intrind pe Forum!Am gasit o "problema" nu iesita din comun(deoarece mii de femei ne dam de ea,dar am vazut cele mai tari raspunsuri!sincer trebuie sa fii tare si sa i-ei aminte la ce spun doamnele avocate..care ti-au dat raspunsuri cum nu se poate mai prietenesti si absolut reale..multa bafta si nervi tari!:wave:
Asa este. Oricum nu o sa inteleg niciodata ce au de castigat cu atata rautate...
:love2:Sti...sefa mea era in aceeasi situatie,dar s-a resemnat spunind."un lucru nu a facut Dumnezeu..Sa-npace nora cu soacra"..are dreptate si ea,nu?..multa bafta!:wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa le oferim un viitor copiilor nostri, in romania? ContSters210360 ContSters210360 In acest moment, exista pe internet un curent stimulat de succesul partidului Piratilor din Suedia. Poate ca a venit timpul sa renuntam la carcoteala si sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire, drept de proprietate Oprea Cristina Oprea Cristina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sotul meu a decedat, iar casa este pe numele soacrei care a decedat si ea. Acum ne-a venit o adresa de la ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza alexmihai2007 alexmihai2007 Buna ziua! Am si eu o mare problema,de fapt nu eu,sotul meu. El a primit de la parintii sai in anul 1995 o casa la tara prin act de vanzare cumparare,dar cu ... (vezi toată discuția)