Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

mitzu_comb 
	    	Utilizator

mitzu_comb 
	    	Utilizator	    

1. Decizia din care ati citat , cine a pronuntat-o ?
2. Care este data inregistrarii procesului-verbal de cercetare si data emiterii deciziei de imputare?
3. Potrivit art.43 din OG nr.121/1998, unitatea se poate adresa instantei de judecata competente pentru anularea deciziei date de catre comisia de jurisdictie.
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

mitzu_comb 
	    	Utilizator

mitzu_comb 
	    	Utilizator	    

In acest caz, in fata instantei sustineti legalitatea deciziei comisiei de jurisdictie ... de fapt, va veti apara cu faptul ca decizia a fost emisa dupa expirarea termneului de 30 de zile prevazut de OG nr.121/1998 pentru emiterea deciziei de imputare.
Aveti grija ca trebuie sa vedeti data cand a fost inregistrat procesul-verbal ...
 mitzu_comb, utilizator
 mitzu_comb, utilizator 	
			 mitzu_comb 
	    	Utilizator

mitzu_comb 
	    	Utilizator	    

vasilica52	                   

Buna ziua,
O decizie de imputare emisa impotriva subsemnatului (la aproape 10 ani de la trecerea in rezerva cu drept de pensie), in urma unei succesiuni de ... (vezi toată discuția)
	                    vasilica52	                   

Buna ziua,
O decizie de imputare emisa impotriva subsemnatului (la aproape 10 ani de la trecerea in rezerva cu drept de pensie), in urma unei succesiuni de ... (vezi toată discuția)

bogdan1981	                   

Buna ziua. 
Am lucrat in MApN. Mi-am dat demisia inainte de termenul de 8 ani minim si in urma cercetarii administrative a reiesit o suma de plata. Am depus ... (vezi toată discuția)
	                    bogdan1981	                   

Buna ziua. 
Am lucrat in MApN. Mi-am dat demisia inainte de termenul de 8 ani minim si in urma cercetarii administrative a reiesit o suma de plata. Am depus ... (vezi toată discuția)

Vlad G25	                   

Buna ziua, conform Deciziei 649/15.12.222 Monitorul Oficial 103/07.02.2023, in cazul demisiei din MApN, este neconstituțională obligativitatea achitării ... (vezi toată discuția)
	                    Vlad G25	                   

Buna ziua, conform Deciziei 649/15.12.222 Monitorul Oficial 103/07.02.2023, in cazul demisiei din MApN, este neconstituțională obligativitatea achitării ... (vezi toată discuția)