Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

vasilica52 
	    	Utilizator

vasilica52 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

vasilica52 
	    	Utilizator

vasilica52 
	    	Utilizator	    

ana-cer, moderator
 ana-cer, moderator 	
			 mitzu_comb	                   

Buna! daca se poate sa imi dati cateva idei despre un conflict cu mapn-ul.
Am avut un contract de munca cu acestia, pe care nu lam finalizat din cauza lor( ... (vezi toată discuția)
	                    mitzu_comb	                   

Buna! daca se poate sa imi dati cateva idei despre un conflict cu mapn-ul.
Am avut un contract de munca cu acestia, pe care nu lam finalizat din cauza lor( ... (vezi toată discuția)

Alexandru8899	                   

In urma cu ceva vreme am demisionat din cadrul sistemului militar romanesc. Ca urmare, comandantul unitatii militare unde mi-am desfasurat activitatea a semnat ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandru8899	                   

In urma cu ceva vreme am demisionat din cadrul sistemului militar romanesc. Ca urmare, comandantul unitatii militare unde mi-am desfasurat activitatea a semnat ... (vezi toată discuția)

fl.neagu	                   

Nerespectare articolului 30 alin(4) din OG 121 din 1998(Raspundere materiala a militarilor), cu privire la termenul de cel mult 15 zile cand trebuie comunicata ... (vezi toată discuția)
	                    fl.neagu	                   

Nerespectare articolului 30 alin(4) din OG 121 din 1998(Raspundere materiala a militarilor), cu privire la termenul de cel mult 15 zile cand trebuie comunicata ... (vezi toată discuția)