avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin Germania

Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat timp, nu am putut lua legatura cu el. Ce pedeapsa primeste acesta ? Va fi expulzat in Romania sau va trebui sa faca inchisoare acolo ?
Nu putem sti ce pedeapsa va primi, presupun ca este in arest acum, dar dupa ramanerea definitiva a hotararii ar putea fi transferat in tara in vederea executarii pedepsei, daca va face o cerere in acest sens, altfel nu este obligatoriu , pedeapsa putand fi si acolo executata.
sta inchis pana la proces. apoi, daca e condamnat, inchisoare va face acolo. detinutul poate face cerere de transfer in romania, daca mai are de executat minim 6 luni din pedeapsa.
daca ramane acolo si isi vede de treaba, executa jumatate din pedeapsa
Si cum poate lua legatura familia sa cu el pentru al ajuta ? Singura informatie care o au este ca se afla in Germania, in Nurnberg.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2011
ContSters211056, utilizator
are avocat din oficiu, posibil ca acesta sa ia legatura cu familia.
apoi, va puteti scrie. fiind inca in cercetari, scrisorile se traduc in prealabil si din cauza asta ajung tarziu..
Aproximativ cat timp dureaza un astfel de proces ? Si cam ce pedeapsa poate primi ?

Alte discuții în legătură

Furt si arestare in germania aly234 aly234 buna seara.. va rog din suflet sa mi cititi msajul si sa ma ajutati daca este posibil cu un sfat ..sunt f disperata ..acum 2 luni sotul meu cu inca 2 prieteni ... (vezi toată discuția)
Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)
Furt roxana_love16 roxana_love16 buna va rog din suflet am si eu o intrebare daca puteti sa mi rasp prietenul meu este plecat in germania si a fost prins la furt de electronice incercand sa ia ... (vezi toată discuția)