avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot circula pe drumurile publice cu un tractoras ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot circula pe drumurile publice cu un tractoras japonez (18 CP) inscris la primarie?

Pot circula cu un tractoras japonez (18 CP)inscris la primarie, pe drumurile publice ?
Adica eu sunt dintr-un judet,si il voi achizitiona din alt judet, si vreu sa vin cu el "pe roti",pe drum public,evident,pana la domiciliul meu.
Am permis de cond ,resp categ B,C,E.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:53, 12 Iunie 2011
evident ca nu-l veti aduce pe roti, ci pe platforma, apoi il puteti inmatricula si dvs tot la primarie
Tractoarele inmatriculate la primarie nu pot fi conduse pe drumuri publice. Va trebui sa-l aduceti pe platforma si daca vreti sa circulati apoi si pe drumurile publice va trebui sa-l inmatriculati ca pe orice autovehicul. Daca o sa-l imatriculati doar la primarie nu veti putea circula decat pe tarlaua pe care lucrati, pe raza comunei unde l-ati inmatriculat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot circula cu tractor inscris la primarie? nickyxcx nickyxcx Recent am cumparat un tractoor 445 pe care l-am inregistrat pe primarie. Ma intereseaza daca pot circula si in afara comunei unde este inregistrat (comunele ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare primarie tractoras 14 cp. harpa ion harpa ion care este\" legea\"care imi da dreptul sa inregistrez un tractoras de 14cp. care dezvolta o viteza de 15km/ora,cu numere galbene la primaria comunei.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere fara permis tractor inregistrat Alexandru Deac Alexandru Deac se poate constitui un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere in cazul in care circul cu tractorul ... (vezi toată discuția)