avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vanzare auto inmatriculat RO pentru export
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vanzare auto inmatriculat RO pentru export

scurt istoric.am un auto sa zicem si gasesc client pe net la un pret bun.masina are toate actele in regula,inscrisa pe Romania cu absolut toate taxele platite,mai putin rovinieta care nu cred ca e asa importanta. in primul rand as intreba dpdv legal daca pot face lucrul acesta,ce documente am nevoie,daca merge varianta paypal,sau western union e mai indicata pentru mine ca vanzator.presupusul cumparator din scrisoarea prezentata mai jos ar dorii sa trimita dupa masina un curier rapid cu o platforma auto ma gandesc iar suma hotarata sa fie trimisa prin intermediul unui cont paypal,desii eu as prefera western union pentru ca nu am cont paypal si nu am incredere in acel serviciu.atasez scrisoarea si sa va dati cu parerea si daca e cumva doar o incercare de inselatorie. banuiesc ca omu nu stie romana si a folosit program special in acest sens... """"Multumesc pentru raspuns rapid si face ca sfătui de bine pe cel puţin suma pe care va dori să-l dau departe ca i-am cumpararea acest lucru pentru tata şi datorită naturii de munca mea şi de locaţie ... eu nu va putea să vină pentru inspecţie , Sunt un tip foarte ocupat ca am de lucru timp de ore de zi cu zi, i-au trecut prin anunţul dumneavoastră şi eu sunt mulţumit cu el.

În ceea ce priveşte plata .. i se poate plăti doar prin cel mai rapid si sigur de a plăti online (PayPal) aici.

Am un agent de curierat privat care vor veni pentru a ridica după plata au fost făcute ... deci nu sunt incluse transportul maritim şi cu problema de datele mele, transferarea numele de proprietate şi semnarea de toate documentele se va face prin curier agent pentru servicii de companie, astfel încât să nu trebuie să vă faceţi griji despre asta.

Acum puteţi trimite-mi e-mail PayPal, aşa că am putea plăti în imediat şi include, de asemenea, în adresa dvs. reply.If dumneavoastră nu aveţi un cont PayPal, puteţi seta cu uşurinţă un ... Log on www.paypal. com si inscrie-te sale foarte uşor ... i-ar fi plăcut să vorbesc cu tine la telefon, dar am de lucru în principal offshore, telefonul nostru este în jos pe dispozitivul de încercare acum din cauza vremii nefavorabile, care a fost de aceea am trimis un text, chiar am întreb cum livra mesajul meu la telefon, dar pentru ca acum putem comunica doar prin discuţii acelaşi channel.await răspuns urgent""""" asta e scrisoarea.astept pareri.multumesc
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 19:44, 11 Iunie 2011
este o mare pacaleala/inselatorie!
dupa ce "bateti palma" si respectivul cumparator indruga ca trimite si platforma auto (o sa va ceara ragaz de cateva zile pt viza daca e cazul) si etc....o sa va trimita o hartie la care sa va uitati f f bine (de obicei cu antetul contrafacut al western union) cum ca nu va poate vira banii reprezentand pretul masinii decat daca platiti dvs comisionul western union la adresa x in contul y sub motiv ca in tara lui de origine asa cere western union...:O
si daca faceti greseala sa platiti dvs fie si cea mai mica suma de bani...paguba e a dvs pt ca nimeni nu va mai cumpara respectivul autoturism din partea acelei persoane straine.
pentru a vinde o masina inmatriculata in ro in alta tara, trebuie pregatite actele de vanzare in strainatate de aici si nu e chiar simplu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2011
cassy, utilizator
mersi cassy...chiar nu m-am lovit cu incercari de fraudare din astea de asta am intrebat sa fiu mai sigur.scrisoarea nigeriana,coletul DHL, sunt arhicunoscute dar asta e ceva nou pentru mine.ce le mai trece astora prin cap...X-( multumesc mult:)
eu stiu caz concret cu coasta de fildes....
problema este ca de multe ori cei de buna credinta transmit copie dupa cartea de identitate...date care apoi sunt folosite pentru pasapoarte false sau altele mai rele....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce urmeaza dupa infiintarea unei microintreprinderi ? lori_ultras lori_ultras Buna ziua , vreau sa infiintez o microintreprindere fara angajati , pentru comert online cu haine ,marfa fiind achizitionata din germania , am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Probleme transport cu dhl din china laurcrv laurcrv Salut, am comandat din China o pereche de adidasi prin agentul de curierat Superbuy si am declarat valoare 16$, ieri am primit mesaj de la DHL sa trimit CNPul ... (vezi toată discuția)
Înșelătorie cu un produs vândut pe internet cuiva din anglia: clientul a primit pachetul, nu l-a plătit și a mai cerut și 2.000 de lei în plus. unde se poate reclama fapta? valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. O adolescenta a scos la vanzare un aparat foto+ obiective, triped etc, la suma de 5000 lei. (Cam atat face) . Un eventual client i a cerut spre ... (vezi toată discuția)