Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

~ final discuție ~
 cezarad	                   

Am o mare nelamurire. O persoana (sofer) a fost oprita in trafic si i s-a pus in vedere sa sufle in etilotest. Acesta a suflat si a rezultat 0,58 mg/l alcool ... (vezi toată discuția)
	                    cezarad	                   

Am o mare nelamurire. O persoana (sofer) a fost oprita in trafic si i s-a pus in vedere sa sufle in etilotest. Acesta a suflat si a rezultat 0,58 mg/l alcool ... (vezi toată discuția)

IonutVl	                   

Buna ZIua. Am si eu o intrebare. Acum  o zi am consumat alcool si am avut ghinionul sa ma prinda politia.Am avut 0,78 in aerul expirat. Sunt la prima abatere ... (vezi toată discuția)
	                    IonutVl	                   

Buna ZIua. Am si eu o intrebare. Acum  o zi am consumat alcool si am avut ghinionul sa ma prinda politia.Am avut 0,78 in aerul expirat. Sunt la prima abatere ... (vezi toată discuția)

nconstantinescu2003	                   

Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41?
multumesc! (vezi toată discuția)
	                    nconstantinescu2003	                   

Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41?
multumesc! (vezi toată discuția)