avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolarea acoperisului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolarea acoperisului

Buna ziua, am o intrebare legata de fondul de reparatie alocat pentru acoperisul blocului. La fiecare scara se face un asemenea fond? Asociatiile sunt obligate sa infiinteze un fond? Ce pot face eu daca mi-am izolat singur acoperisul,am lucrat cu o fima, ca sa imi recuperez investitia in valuare de 1700 lei?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:51, 12 Iunie 2011
Daca ati facut izolarea si doriti sa va recuperati banii de la asociatie, in primul rand trebuia sa aveti acceptul asociatiei sa faceti aceasta lucrare si in conditiile in care ati facut-o, plus ca trebuie sa prezentati facturi, chitante si contractul de garantie a lucrarii.

Inainte de a va fi apucat de lucru trebuia sa faceti demersuri pe langa presedintele asociatiei si comitetul executiv pentru a lua in considerare cerearea dv. pentru lucrare. Altfel, nu vad cum ar accepta sa plateasca ceva pe care nu l-au aprobat.

Fondul de reparatii la o asociatie formata din mai multe scari se constituie intr-unul singur, dar evidenta se tine pe scari pentru ca si lucrarile de intretinere si reparatii sunt specifice de multe ori fiecarei scari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asociatie de proprietari IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI Buna ziua, vreau sa stiu daca exista o lege prin care locatarii unui bloc sa fie constransi pt a participa la reparatiile scarii. In cazul nostru, este ... (vezi toată discuția)
Fond reparatii angi25 angi25 Buna ziua tuturor! Am si eu o problema pe care nu stiu cum ar trebui rezolvata, va rog sa ma ajutati. La un bloc cu 4 etaje si 2 scari, cate 15 ap./scara, ... (vezi toată discuția)
Reparatii acoperis bloc georgep-panciu georgep-panciu Buna ziua, pot da in judecata asociatia de proprietari a blocului unde locuiesc avad in vedere ca banii pentru repararea acoperisului blocului au fost ... (vezi toată discuția)