Buna ziua, am o intrebare legata de fondul de reparatie alocat pentru acoperisul blocului. La fiecare scara se face un asemenea fond? Asociatiile sunt obligate sa infiinteze un fond? Ce pot face eu daca mi-am izolat singur acoperisul,am lucrat cu o fima, ca sa imi recuperez investitia in valuare de 1700 lei?
Daca ati facut izolarea si doriti sa va recuperati banii de la asociatie, in primul rand trebuia sa aveti acceptul asociatiei sa faceti aceasta lucrare si in conditiile in care ati facut-o, plus ca trebuie sa prezentati facturi, chitante si contractul de garantie a lucrarii.
Inainte de a va fi apucat de lucru trebuia sa faceti demersuri pe langa presedintele asociatiei si comitetul executiv pentru a lua in considerare cerearea dv. pentru lucrare. Altfel, nu vad cum ar accepta sa plateasca ceva pe care nu l-au aprobat.
Fondul de reparatii la o asociatie formata din mai multe scari se constituie intr-unul singur, dar evidenta se tine pe scari pentru ca si lucrarile de intretinere si reparatii sunt specifice de multe ori fiecarei scari.
Fond reparatii
angi25
Buna ziua tuturor!
Am si eu o problema pe care nu stiu cum ar trebui rezolvata, va rog sa ma ajutati.
La un bloc cu 4 etaje si 2 scari, cate 15 ap./scara, ... (vezi toată discuția)