avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... se poate sau nu sa inf. soc . pe codul CAEN 7411?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

se poate sau nu sa inf. soc . pe codul CAEN 7411?

salut,
deoarece nu stiu la ora asta ce sa cred, fiindca o parte zice da si una nu, as vrea sa stiu daca se poate. in cazul ca, da, imi puteti zice din ce judeti sunteti, in cj nu se poate.
multumesc anticipat!
In conformitate cu adresa nr.889/S din 22.09.2004, referatul Curtii de Apel Buc., la cererea Ministerului s-a concluzionat ca " consilierii juridici pot constitui societati in baza Legii nr.31/1990,avand ca obiect activitati juridice, caracterul acesteia fiind acela al unei societati profesionale."
Mai cunoaste cineva adresa de mai sus sau altele asemanatoare?
Paul CT
Nu ,cel putin eu nu mai cunosc,insa daca exista adresa la care faci referire,imi este suficienta si nu vad ce ar mai fi de spus.
C.J.CRISTI
Imi pare rau sa va dezamagesc, dar traim totusi in Romania, si sunt in masura sa va informez ca judecatorii Curtii de Apel Bucuresti nu sunt impresionati deloc de acest RAPORT al unui judecator delegat desemnat de ministerul Justitiei si pe cale de consecinta NU-L APLICA. Stiu din sursa sigura ca s-a respins CA NEFONDATluna aceasta un recurs formulat la o incheiere a judecatorului delegat prin care cererea de inmatriculare a unei societatii cu cod CAEN 7411
Am reusit sa-mi infiintez un 7411 chiar pe 29 dec. Partea proasta este ca in Dolj a fost ultimul infiintat (din ianuarie nu a mai trecut nici unul).
Pentru cine vroia sa stie cum ne descurcam ca asociat unic, raspunsul este ca nu trebuie sa te constitui ca microintreprindere.
Succes celor care vor incerca in continuare.
Din pacate, in prezent la Registrul Comertului Bucuresti nu se mai accepta societati profesionale ale consilierilor juridici si am auzit ca recursurile impotriva incjheierilor de respingere s-au respins.

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7411 Aceasta clasa include: - reprezentarea juridica a intereselor unei parti împotriva alteia, fie sau nu în fata instantelor judecatoresti sau a altor ... (vezi toată discuția)
Pot reprezenta societati comerciale la orc? Dimancea Dimancea Ca si consilier juridic, angajat sau administrator la Societate Comerciala cu cod caen 7414,pot reprezenta clienti la Registrul Comertului in baza unui ... (vezi toată discuția)