avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Infiintare micro-intreprindere in Romania
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Infiintare micro-intreprindere in Romania

Care ar fi avantajele (din punct de vedere fiscal sau al desfasurarii activitatii) daca o firma din Cipru infiinteaza o micro-intreprindere in Romania?

Alte discuții în legătură

Deschidere magazin in strinatate raressibiu raressibiu Buna ziua Doresc sa deschid un magazin in care sa comercializez haine si produse din piele in Viena. Ma puteti ajuta spunandu-mi ce acte am nevoie sau care ... (vezi toată discuția)
Offshore animis animis Doresc sa aflu mai multe informatii despre offshore dar nu prea stiu unde sa caut. Am gasit in special informatii despre cum se infiinteaza un offshore. Ma ... (vezi toată discuția)
Se mai poate reveni la statutul de micro-intreprindere? neaflo neaflo As vrea sa-mi lamuresc o problema legata de renuntarea si revenirea dupa o perioada la statutul de micro-intreprindere. Odata ce statutul de ... (vezi toată discuția)