avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA lemn
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

lemn

Buna ziua

Vreau sa imi fac un gard si am apelat la o firma care este producatoare de garduri,europaleti,materiale de constructie,cherestea numai din brad sau molid ,iar firma la care lucrez eu este platitioare de TVA iar cei de la aceasta firma mi-au cerut certificatul cum ca suntem platitori de tva.Intrebarea mea este daca ei sunt Taierea si rindeluirea lemnului (caen) nu trebuie sa factureze cu taxare inversa?La ce le trebuie acest certificat de tva?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:54, 14 Iunie 2011
Nu prea se intelege. Acel faimos gard e facut pentru o persoana fizica sau pentru o persoana juridica(firma)?
PERSOANA JURIDICA PLATITOARE DE TVA
Pai si dumneavostra ii puteti verifica daca sunt platitori pe siteul de net mfinante.
Puteti sa le dati copie de pe crtificatul de inregistrare in scopuri de tva.
Pai acea taxare inversa nu pot s-o faca daca unul dintre parteneri nu e inregistrat ca platitor de tva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura cu tva sau fara? calin1973 calin1973 Buna ziua Am achizitionat (ca si SRL platitor de TVA) 3.5 mc cherestea de rasinoase (fara TVA conform legislatiei - cu taxare inversa). Eu trebuie sa vand ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa material lemnos viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna seara, si La multi Ani ! Va rog , daca poate cineva si are timp sa ma lamureasca cu urmatoarea speta :sant platitor tva , am primit de la o soc platitor ... (vezi toată discuția)
Achizitionare intracomunitara autoturisme fara plata tva Kevin98 Kevin98 Buna ziua, Doresc sa stiu forma legala pentru a achizitiona autoturisme din Germania fara plata TVA. Am vazut pe site-urile de specialitate ca sunt o multime ... (vezi toată discuția)