avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECUPERARE PREJUDICIU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECUPERARE PREJUDICIU

în luna decembrie a anului 2007 persoana juridică X a încheiat un abonament cu S.C. Z pentru distribuire către X a monitorului oficial și a ziarului Y. Abonamentul era încheiat pentru perioada anului 2008. Începând cu luna aprilie 2008, SC Z nu și-a mai îndeplinit obligațiile de distribuire.
A intervenit prescripția în acest caz?
Cum poate proceda X pentru recuperarea prejudiciului? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: waly_1 , utilizator 19:44, 14 Iunie 2011
Am inaintat o adresa prin care le-am solicitat sa-si achite creantele in cursul anului 2008 prin luna mai sau iunie(nu am adresa in momentul acesta).
Mă ajută la ceva?
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2011
waly_1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut prescris? ancut75 ancut75 Buna seara, Am urmatoarea situatie: Persoana X este angajata firmei sc Y srl. La data de 05.03.2009 - X a imprumutat de la sc y srl suma de 10 000 ... (vezi toată discuția)
Actiune oblica/revocatorie? ContSters22096 ContSters22096 SC X a acordat un imprumut lui Y, acesta din urma garantad creditul cu ipoteca asupra unui imobil. Pe parcursul derularii imprumului, SC X ii da un acord lui ... (vezi toată discuția)
Tabel preliminar sau tabel suplimentar? ginacoseru ginacoseru sc x srl livreaza marfa catre sc y srl. aceasta din urma nu are active ca urmare refuza plata. administratorul sc y srl mai are o firma sc z srl care este ... (vezi toată discuția)