avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare judecatoreasca irevocabila, schita tehnica nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare judecatoreasca irevocabila, schita tehnica nu corespunde cu actul de mostenire

Am un certificat de moștenitor, la care în 1972 s-a cerut ieșirea din indiviziune. S-a dat o hotărâre definitiva și irevocabila. Terenul este de 400m² .in raportul de expertiza terenul este cotat la 229,81m² Nu am contestat aceasta hotărâre deoarece nu am fost înștiințata. Dupa atâția ani se mai poate cere o noua expertiza tehnica? m²

Alte discuții în legătură

Tema pentru facultatea de drept DanielB1970 DanielB1970 Buna ziua. Stiu ca aici se dau doar explicatii si trebuia sa scriu pe scurt, dar pentru a intelege speta am detaliat putin. Am sa va prezint o speta care, ... (vezi toată discuția)
se poate lua o hotarare definitiva si irevocabila intr-un proces civil ,numai pentru 2 persoane din cei 4 mostenitori? Dana Dragan Dana Dragan Se poate lua o hotarare definitiva si irevocabila intr-un proces civil ,numai pentru 2 persoane din cei 4 mostenitori ai unui teren? Mantionez ca in urma ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune veronyka48 veronyka48 Buna dimineata!Sotul meu are o hotarare definitiva de iesire din indiviziune inca din anul 1990,atat a bunurilor mobile cat si imobile,mostenirea fiind de pe ... (vezi toată discuția)