avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate lua o hotarare definitiva si irevocabila ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate lua o hotarare definitiva si irevocabila intr-un proces civil ,numai pentru 2 persoane din cei 4 mostenitori?

Se poate lua o hotarare definitiva si irevocabila intr-un proces civil ,numai pentru 2 persoane din cei 4 mostenitori ai unui teren? Mantionez ca in urma decesului tatalui celor trei frati ,s-a facut taxa de succesiune,fiecare avand o cota parte .
In urma unui proces ,hotararea a fost luata numai pentru mama lor si unul din frati? Ceilalti mai pot contesta hotararea definitiva si irevocabila?
Cel mai recent răspuns: titireu_maria , utilizator 18:13, 15 Iunie 2011
nu inteleg ce vreti sa ne spuneti.
poate detaliati. o hotarare definitiva si revocabila nu mai poate fi atacata....in pricipiu.
daca aveti de cerut copie dupa vreo hotarare faceti cerere la arhiva instantei respective.
acum 1 luna impotriva sotului meu si a soacrei mele a fost luata o hotarare definitiva si irevocabila,ei fiind 2 din cei patru mostenitori ai terenului in cauza. In fapt.s-au judecat pentru o cale de acces,pe care partea adversa la momentul actual l-a si inchis, fiind nevoiti a ne face alta intrare pe terenul altcuiva. Ceilalti frati mai pot ataca
IN 1971 SAU JUDECAT PENTRU IESIREA DIN INDIVIZIUNE CONFORM ACTULUI DE MOSTENITOR TERENUL ESTE DE 400 IN SCHITA TEHNICA CARE SA FACUT LA ACEA DATA TERENUL ESTE TRECUT LA 229.80 MAI POT FACE CEVA IN SITUATI IN CARE ESTE DATA O HOTARIRE DEFINITIVA MENTIONEZ EU IN CALITATE DE MOSTINITOARE NU AM FOST CITATA LA ACEA DATA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hot.definitiva si irevocabila danuta68 danuta68 Cum oare se poate castiga un proces in tribunal, definitiv si irevocabil ,de catre partea adversa cu niste aberatii ( ex.concret: eu si sotul meu suntem ... (vezi toată discuția)
Obligatie de a face- pretentii- fata de o superficie data de judecatorie atacabila? IONELCI IONELCI Buna ziua, am si eu o problema mai speciala. In 2007 fratele meu C.G. m-a dat in judecata pe mine C.I. si pe mama noastra C.V. pentru a iesi din ... (vezi toată discuția)
Mostenire roxana g23 roxana g23 Buna ziua as dori sa ma lamureasca cineva cu urmatoarea problema.Eu si fratii mei am obtinut un imobil si terenul aferent cladirii ca mostenire prin hotarare ... (vezi toată discuția)