Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

SC FULL IMOBILIARE 
	    	Consilier juridic

SC FULL IMOBILIARE 
	    	Consilier juridic	    

SC FULL IMOBILIARE, Consilier juridic
 SC FULL IMOBILIARE, Consilier juridic 	
			 Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 PETRE17	                   

Buna ziua.As dori sa stiu daca la  o casa nu s-a platit impozitul timp de 5 ani,eu nu sunt proprietarul acelei case,iar daca platesc acest impozit restant pot ... (vezi toată discuția)
	                    PETRE17	                   

Buna ziua.As dori sa stiu daca la  o casa nu s-a platit impozitul timp de 5 ani,eu nu sunt proprietarul acelei case,iar daca platesc acest impozit restant pot ... (vezi toată discuția)

bel_bel	                   

buna seara
tata in anul 2000 a luat un teren in concesiune , intre timp pe acel teren o anumita persoana a construit o locuinta cu o camera , fara a avea ... (vezi toată discuția)
	                    bel_bel	                   

buna seara
tata in anul 2000 a luat un teren in concesiune , intre timp pe acel teren o anumita persoana a construit o locuinta cu o camera , fara a avea ... (vezi toată discuția)

stellyan	                   

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, daca exista un singur mostenitor, mai este nevoie de succesiune, dupa decesul parintilor? Va multumesc! (vezi toată discuția)
	                    stellyan	                   

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, daca exista un singur mostenitor, mai este nevoie de succesiune, dupa decesul parintilor? Va multumesc! (vezi toată discuția)