avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz

As dori sa stiu in situatia cand salariatul uzeaza CO , i se intrerupe CO pentru preaviz sau i se inmaneaza preavizul atunci cand revine din CO. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 16 Iunie 2011
ce anume doriti sa stiti?lamuriri..:hm:
CO poate suspenda preavizul, nu si invers. Daca salariatul e in CO va primi preavizul la intoarcerea din CO ... sau cel putin de la acea data isi produce efectele.
Daca este vorba despre o concediere individuala, conform art. 60 alin i concedierea nu poate fi dispusa pe preioada efectuarii concediulii de odihna.
Din cate stiu eu, concediul de odihna nu suspenda preavizul.
Daca nu este vorba despre concediere, trebuie sa dati mai multe detalii.
CO nu suspenda preavizul , numai concediul medical suspenda preavizul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in timpul concediului de odihna anew anew Mi s-a desfacut contractul de munca in timpul concediului de odihna. Angajatorul are dreptul sa desfaca contractul de munca in timpul concediului ... (vezi toată discuția)
Preaviz si co laura-jurist laura-jurist buna ziua daca azis e dau preavizele unor angajati care d eluni sunt in CO, se suspenda perioada de preaviz pe durata CO? multumesc (vezi toată discuția)
Protectia juridica a angajatilor care se afla in concediu de odihna stanmatei2008 stanmatei2008 as dori sa stiu, daca in timpul efectuarii concediului de adihna, angajatorul are voie(conform actualului cod al muncii) sa concedieze angajatii, si daca ... (vezi toată discuția)