avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... debit- societate recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

debit- societate recuperari creante

in 2006 ca sa ii fac pe plac prietenei mele de atunci am cumparat de la [editat] 2 telefoane in valoare de 2800 ron.am dus adeverinta de la munca si mi s-a spus ca trebuie sa achit 100ron /luna timp de 1 an.mi-a venit si un sms pe telefon sa ma duc sa ridic cardul de cumpraturi?eu nu aveam stiinta de asa ceva .zilele trecute mi-a venit de la [editat] o ssomatie prin care tre sa achit 4900 ron.ce sa fac?stie cineva un avocat din constanta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Wladelu , utilizator 09:40, 21 Iunie 2011
Pei se pune o alta problema aici : Cardul de care spuneti dvs l-a folosit cineva ? Vedeti sa nu cumva sa fi folosit cineva cardul respectiv si sa scoata banii pe baza de cod PIN ca atunci sunteti bun de plata.

Rog sa explicati putin situatia cu cardul care probabil continea o suma de bani.

Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2011
Wladelu , utilizator
cardul de credit nu l-am ridicat niciodata si nici nu am semnat ptr ridicarea lui
Daca nu exista nimic semnat atunci nu va pot imputa suma de pe card.

Cat despre credit cred eu ca sunteti bun de palta, mergeti si incercati sa faceti o intelegere de plata in scris cu ei in care sa se prevada rata lunara pe care trebuie sa o platiti lunar si totodata obligatia lor de a tine suma blocata fara penalitati pe durata platilor dvs.

Despre valoarea totala ce vi se cere acum nu va faceti probleme e calcualta in conf cu contractul dvs. si din pacate pt dvs. creditele astea pentru bunuri contin o dobanda penalizatoare consistenta precum si un DAE consistent, cat despre legalitatea lor ...... ati fost deacord prin semantura cu dobanzile si penalitatile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descoperire card neachitata ana7maria82 ana7maria82 Am o descoperire de card in valoare de 5000 ron la banca Transilvania facuta de o firma la care lucram.Firma si-a inchis punctul de lucru, iar eu am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu raspuns urgent - datorie prescrisa sau nu? krisz09 krisz09 buna ziua pentru toti problema este urmatoare in 2008 am facut un contract credit de 3500ron si am platit cateva timp dupa urma nu am mai platit. am fost ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am un card de cumparaturi facut prin [editat[;intre timp, contractand un credit ipotecar in valuta, nu am mai putut achita si rata lunara pt acel ... (vezi toată discuția)