avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu incadrare analist programator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu incadrare analist programator

Buna ziua. Am fost incadrat ca ajutor analist programator debutant ( studii medii+ cursuri de sase luni in domeniu) in invatamant cu un salariu de 605lei.Beneficiez de un spor de vechime de 25%.La intrebarea de ce nu 670 cit este salariul minim mi se raspunde ca 605+spor este mai mare decat 670!!!!!!!.
Se poate face incadrarea pe o treapta superioara tinandu-se cont de responsabilităţile postului, munca depusă, cantitatea şi calitatea acesteia, importanţa socială a muncii, condiţiile concrete în care aceasta se desfăşoară conform legii 284/2010 ?
S-a motivat angajarea ca debutant numai pentru faptul ca nu am experienta in domeniu netinindu-se cont de complexitatea postului.
Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta.
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2011
lostname001, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecere de pe studii medii pe studii superioare okidoki_99 okidoki_99 M-am angajat in 1997 intr-o institutie sanitara (spital clinic judetean) pe post de analist programator ajutor (studii medii, [b]desi aveam studii ... (vezi toată discuția)
Pot ocupa postul de inginer de sistem/analist programato in invatamant? elenae elenae Va rog sa ma lamuriti daca puteti in aceasta problema: sunt analist programator ajutor la un grup scolar mentionez ca am facut un curs de analist programator, ... (vezi toată discuția)
Studii medii- studii superioare obrejad obrejad Sunt intr-o situatie in care nu prea stiu ce sa fac... pana acum 18 luni am fost incadrata in functia de analist-programator cu studii superioare... postul ... (vezi toată discuția)