avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de închiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de închiriere

Bună ziua,
Vă rog frumos să mă ajutaţi.
Am găsit o casă de închiriat, pe termen lung, la ţară. Proprietarul nu vrea bani ci doar să îngrijim ce este acolo. Ideea e că s-ar putea să nu poată face nici un fel de contract de închiriere (cred că e un fel de problemă identică cu a familiei mele). Cum pot să locuiesc acolo...ce variante de acte există (eventual o procură notarială că pot locui acolo) pentru a nu avea nici un fel de probleme viitoare.
Vă mulţumesc pentru timpul acordat.

Cel mai recent răspuns: DorinaCet , utilizator 21:22, 16 Iunie 2011
Mulţumesc din suflet, am să vă urmez sfaturile. Numai bine vă doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata credit imobiliar deductibila la pfa? bluesky_c3 bluesky_c3 Pot sa-mi deduc rata, sau o parte din rata la apartament, la PFA? In contractul de comodat dintre mine PF si mine PFA am specificat o camera in suprafata de ... (vezi toată discuția)
Contract comodat dasca7727 dasca7727 Vreau a inchiriez unei firme sub fora de contract de comodat un apartament vreau sa stiu i eu pareri pro i contra au mai bn zis dezavantaje si avantaje (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor DorinaCet DorinaCet Bună ziua Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns. [b][b]Pot să fac racordarea la utilităţi cu contract pe numele meu (energie electrică, telefonie ... (vezi toată discuția)