ContSters98245 
	    	Utilizator

ContSters98245 
	    	Utilizator	    

ContSters98245, utilizator
 ContSters98245, utilizator 	
			 leuca_luminita 
	    	Utilizator

leuca_luminita 
	    	Utilizator	    

:help:
sunt nevoita sa ma descurc singura deocamdata.va rog ma puteti ajuta?am urmatoarea situatie:
-un salariat isi incepe activitatea in 27.05.2011.munceste 4 ore /zi iar salariu de baza lunar brut este de 402 lei. care sunt contributiile pe care le plateste atat angajatorul cat si angajatul in acest caz in luna mai?ce salariu net va avea in luna mai acest salariat?
multumesc de ajutor
 leuca_luminita 
	    	Utilizator

leuca_luminita 
	    	Utilizator	    

:help:
sunt nevoita sa ma descurc singura deocamdata.va rog ma puteti ajuta?am urmatoarea situatie:
-un salariat isi incepe activitatea in 27.05.2011.munceste 4 ore /zi iar salariu de baza lunar brut este de 402 lei. care sunt contributiile pe care le plateste atat angajatorul cat si angajatul in acest caz in luna mai?ce salariu net va avea in luna mai acest salariat?
multumesc de ajutor
~ final discuție ~
 alex86add	                   

HRISTOS A INVIAT!!
As dori sa stiu

daca  o Asociatie de proprietari angajeaza cu contract partial de munca o femeie de serviciu oferindu-i un ... (vezi toată discuția)
	                    alex86add	                   

HRISTOS A INVIAT!!
As dori sa stiu

daca  o Asociatie de proprietari angajeaza cu contract partial de munca o femeie de serviciu oferindu-i un ... (vezi toată discuția)

CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109	                   

daca esti angajat la firma ta si ai un salariu de 1800 brut cat trebuie sa platesti la stat?
multumesc (vezi toată discuția)
	                    CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109	                   

daca esti angajat la firma ta si ai un salariu de 1800 brut cat trebuie sa platesti la stat?
multumesc (vezi toată discuția)

octaviuss	                   

buna ziua !
as dori sa va intreb daca e corect sa imi opreasca impozitul pe salar din remuneratiile lunare desi sunt inca in proba si nu am angajare ... (vezi toată discuția)
	                    octaviuss	                   

buna ziua !
as dori sa va intreb daca e corect sa imi opreasca impozitul pe salar din remuneratiile lunare desi sunt inca in proba si nu am angajare ... (vezi toată discuția)