avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract

Am contract iinternet cu o companie de tel mobila din febr. 2010. Contractul este pe 2 ani. Am solicitat rezilierea acestuia inainte de termen, prin 2 cereri, fara taxe de reziliere, deoarece nu am semnal. As dori sa stiu daca compania ma poate obliga sa platesc taxa de reziliere, tinand cont de legea 191/2010.

Alte discuții în legătură

Contract internet anela.elena anela.elena Am contract internet mobil din februarie 2010. Pe 2 ani. In ianuarie 2011 am solicitat rezilierea lui, pt ca nu am semnal, fara taxe de reziliere. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Rezilieri abonamente telefonie ContSters373704 ContSters373704 Buna ziua,vin cu rugamintea de a mi se spune daca chiar nu pot rezilia unabonament intrucat am facut un abonament la orange si mi s-a dat si un tel si nu sunt ... (vezi toată discuția)
Companiile de telefonie au obligatia de a trimite lunar factura? PUSA.ES PUSA.ES Mama mea a avut un contract cu RCS/RDS pentru internet pana in ianuarie 2017, pentru cablu depasise perioada de 2 ani si se putea renunta la servicii, si un ... (vezi toată discuția)