avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract internet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract internet

Am contract internet mobil din februarie 2010. Pe 2 ani. In ianuarie 2011 am solicitat rezilierea lui, pt ca nu am semnal, fara taxe de reziliere. Am solicitat in scris acest lucru, printr-o cerere la telefonia mobila. Cei de la tel mobila imi spun ca trebuie sa platesc taxa de reziliere. Stiu ca exista legea 191/2010 care spune ca nu mai pot fi conditionata cu perioada de abonament. Va rog sa-mi spuneti daca pot rezilia abonamentul fara taxe de rezilere, inainte de termen, si cum sa procedez. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lloryshyka , utilizator 21:20, 31 Mai 2011
In contractul pe care l-ai semnat iti explica clar care sunt consecintele rezilierii contractului inainte de termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilieri abonamente telefonie ContSters373704 ContSters373704 Buna ziua,vin cu rugamintea de a mi se spune daca chiar nu pot rezilia unabonament intrucat am facut un abonament la orange si mi s-a dat si un tel si nu sunt ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract anela.elena anela.elena Am contract iinternet cu o companie de tel mobila din febr. 2010. Contractul este pe 2 ani. Am solicitat rezilierea acestuia inainte de termen, prin 2 cereri, ... (vezi toată discuția)
Faceti abuzuri ContSters373704 ContSters373704 uitati ce este,nu imi tot inchideti mie postarile daca nu va convin voua.va faceti publicitate,mergeti pe like,clicuri,publicitate si am copiat raspunsurile ... (vezi toată discuția)