avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
LIVE, ACUM Modificări fiscale: Analiza noilor reguli și implicațiile lor practice
Accesează live evenimentul
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... atentionare pe mail
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

atentionare pe mail

De vreo 2 saptamani nu mai primesc nici un mesaj pe mail care sa ma anunte ca exista mesaje noi in subiectele urmarite. Am crezut ca, fiind vacanta, nu prea se mai raspunde la subiecte, dar desi e pusa bulinutza verde la rubrica "Anunta-ma pe mail cand apare un raspuns" si au fost destule raspunsuri, nu am mai primit vreun mail.
Primesc mail zilnic de pe avocatnet doar cu privire la ultimele noutati legislative sau alte articole.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: avTodincaVeronica , utilizator 21:32, 25 Iulie 2008
de o saptamana investigam situatia respectiva.
se pare ca doar unii utilizatori experimenteaza genul asta de problema.
sper sa rezolvam in curand.
va tinem la curent.

multumim si scuze pentru neplaceri...
Sunt in aceasi situatie neplacuta, pe care de altfel, v-am si semnalat-o prin PM acum cateva saptamani.:(
speram ca am rezolvat definitiv problema.
daca se mai intampla, va rog sa ne spuneti.
multumim.
S-a rezolvat. Multumesc. :)

Cred ca se poate inchide topicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunturi pe mail in plus... Attila-Arpad Dombi Attila-Arpad Dombi Faceti ceva sa nu ma mai anunte pe mail la mesajele scrise de mine! Daca raspund pe un topic dupa 5 min. ma anunta ca cica e mesaj nou pe topicul respectiv si ... (vezi toată discuția)
Este util mesajul....!? aNdreiD aNdreiD ce reprezinta intrebarea din fiecare mesaj gen chetionar? La ce foloseste? Daca mai multi voteaza "nu" ce se intampla? :-/ Merci! (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)