avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Sunt divortat si recasatorit.
Din prima casatorie a rezultat un copil caruia i-am pplatit pensie alimentara pana la finalizarea liceului (19 ani). Urmeaza sa se inscrie la o universitate din Danemarca incepand cu luna octombrie.
As dori sa stiu daca am obligatia legala sa- mai platesc pensia alimentara.

calinsas a scris:

ultima sentinta precizand obligatia achitarii pana la implinirea a 18 ani.

Fiul major, daca isi continua studiile, poate sa intenteze o noua actiune, pt plata pensiei pana la 25 ani. Pana atunci, nu sunteti obligat sa mai platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare pensie alimentara, copil 18 ani?! ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! Sunt divortata de 3 ani, iar din casnicie au rezultat doi copii (18 ani, respectiv 12 ani) Fiul meu a implini,t in 2 martie, 18 ani. Este elev ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere pitici pitici Buna seara Am si eu o intrebare in legatura cu pensia de intretinere pe care trebuie sa o primesc de la fostul sot. Daca in ordonanta de popriere pe salar ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copil elena13 elena13 Buna ziua.Sunt divortata si copilul meu implineste luna asta 18 ani.Deja pensia de intretinere a venit redusa in aceasta luna.Baiatul este in clasa a xii.Ce ... (vezi toată discuția)